Matná ľanová šnúrka na ručné viazanie mäsa na údenie, dusenie alebo pečenie. Prírodné materiály umožňujú tepelné spracovanie mäsa (až do 240 °C) bez zmeny jeho arómy alebo chuti. Šnúrka je mimoriadne odolná, čo umožňuje zavesiť mäso na háčik bez obáv z pádu.
Novinka
Popis produktu
Šnúrka na výrobu domácich mäsových a údenín - nevyhnutnosť pre každého domáceho výrobcu údenín, uľahčuje viazanie mäsových výrobkov.
Tepelná odolnosť do 240°C - šnúrka umožňuje spracovanie ako údenie, naparovanie, pečenie bez zmeny arómy a chuti pripravovaného mäsa.
Odolnosť voči pretrhnutiu - šnúrka umožňuje zavesiť mäso na háčik bez obáv.
Iné využitie - šnúrku možno použiť aj v záhrade alebo na balenie darčekov.
Pohodlná, veľká cievka - uľahčuje skladovanie bez rizika zamotania.