Biele bavlnené nite na klobásy – na ručné viazanie mäsa určeného na nakladanie, údenie, dusenie alebo na rolády počas pečenia. Prírodné materiály umožňujú tepelné spracovanie mäsa (až do 240 °C) bez zmeny jeho arómy alebo chuti. Nite sú mimoriadne odolné, čo umožňuje zavesiť mäso na háčik bez obáv z pádu.
Novinka
Popis produktu
Nite na viazanie domácich mäsových a údeninových výrobkov - nevyhnutnosť pre každého domáceho výrobcu údenín, uľahčujú viazanie mäsových výrobkov.
Tepelná odolnosť do 240°C - niť umožňuje spracovanie ako údenie, naparovanie, pečenie bez zmeny arómy a chuti pripravovaného mäsa.
Odolnosť voči roztrhnutiu - niť umožňuje zavesiť mäso na háčik bez obáv.
Pohodlná, veľká cievka - uľahčuje skladovanie bez rizika zamotania.
Iné využitie - šnúrku/nite možno použiť aj v záhrade alebo na balenie darčekov.