Vy sa rozhodnete, aké prírodné ingrediencie chcete použiť na prípravu svojho jedla – napr. lahodné údené alebo neúdené mäso. Pri príprave jedál v šunkovare môžete pomocou teplomeru neustále sledovať teplotu vo vnútri nádoby, vďaka čomu zabezpečíte, že dostanete dokonale šťavnatú a neprepečenú porciu. Naparovanie ako metóda tepelného spracovania vám umožňuje zachovať väčšinu živín, cenných mikroprvkov, ktoré sa pri bežnom varení strácajú.
Šunkovar je tiež DOKONALÝM DARČEKOM! Darujte zdravé riešenia svojim blízkym a priateľom!
Ako používať:
Pozorne si prečítajte odporúčania uvedené v návode – to vám umožní správne používať stroj na výrobu šunky a naplno si vychutnať dosiahnuté kulinárske výsledky.
Sklenený hrniec na šunku má maximálne 400 – 450 g. Minimálne množstvo je približne 200 g.
Pred prvým použitím umyte stroj na výrobu šunky (v umývačke riadu alebo ručne v teplej vode, potom dôkladne opláchnite) a osušte.
Bezpečnostné pravidlá:
Zariadenie je určené na výrobu domácich dusených jedál - jeho používanie na iné účely, ako je určené, je zakázané. Výrobok nie je určený na komerčné použitie. Počas procesu naparovania dodržiavajte pravidlá požiarnej bezpečnosti, buďte opatrní a pri kontakte s horúcim zariadením používajte ochranné rukavice.
Sada obsahuje:
Pružina a prítlačná doska sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.
Rozmery:
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.