Štartovacia kultúra SAFE Pro B-LC-78

Recenzie (0) Skladom u dodávateľa
Štartovacia kultúra SAFE Pro B-LC-78 je kultúra na zvýšenie farby a tvorbu chutí v konzervovaných mäsových výrobkoch z materiálov s vysokým Phraw. Kultúra má vysokú toleranciu voči soliam a poskytuje príjemnú vytvrdzujúcu chuť a stabilnú farbu v kombinácii so silným antagonistickými vlastnosťami . Obsah vrecka sa pridáva priamo do konzervačnej soli alebo do soľanky. Kultúra sa pridá do klobásovej zmesi pred plnením črievok.

POŠTOVNÉ ZADARMO

Pri objednávke nad 100,00 €

SKU: 405062
PLU: 1694
Výrobca: Chr. Hansen
6,10 € s DPH
5,08 € bez DPH

Popis produktu

SafePro® B-LC-78 je kultúra na zvýraznenie farby a tvorbu chuti v konzervovaných mäsových výrobkoch vyrobených zo surovín s vysokým pH. Kultúra má vysokú toleranciu soli a poskytuje príjemnú vytvrdzovaciu chuť a stabilnú farbu v kombinácii so silnými antagonistickými vlastnosťami proti Listeria monocytogenes. Okrem toho spomaľuje tvorbu rancidity.

Obsah vrecka sa pridáva priamo do konzervačnej soli alebo do soľanky.

Kultúra sa pridá do klobásovej zmesi pred plnením črievok.

Ideálna teplota fermentácie: 25-30 °C

Štartovacie kultúry sa používajú na vyrovnanie hladín PH, poskytujú pikantnú chuť, kontrolujú rast priateľských baktérií a urýchľujú proces fermentácie.

Tradične sa výroba fermentovaných párkov spoliehala na správnu rovnováhu baktérií už prítomných v mäse. Použitie štartovacej kultúry (správne) zabezpečí spoľahlivejší výsledok.

Všetky štartovacie kultúry sú skladom u dodávateľa.

Všeobecné zaobchádzanie s Chr. Hansen mäsové kultúry sušené mrazom:

Chr. Hansen lyofilizované kultúry sú voľne sypké prášky s farbami od sivobielej po stredne hnedú. Tento rozsah farieb je typický a nemá vplyv na výkon. Po otvorení balenia by kultúry mali byť vizuálne voľne sypké. Kultúra, ktorá je nahromadená vo vrecúšku, by sa nemala používať, pretože to naznačuje zneužitie teploty.

Každé vrecúško s výrobkom má vytlačený štítok s informáciami, ktorý obsahuje dátum minimálnej trvanlivosti. Pre konzistentný výkon by sa kultúry mali použiť pred týmto dátumom.

Kultúry sa skladujú v skladoch s kontrolovanou teplotou v súlade so špecifikovanými podmienkami skladovania. Na udržanie najlepšieho výkonu počas skladovateľnosti by sa kultúry mali skladovať pri teplote -18 °C alebo nižšej. Chr. Hansen garantuje trvanlivosť 18 mesiacov od dátumu výroby pre mrazom sušené mäsové kultúry skladované pri -18°C. Vyššie skladovacie teploty znížia očakávanú trvanlivosť. Kultúry skladované pri +5°C majú trvanlivosť 6 týždňov. Po otvorení vrecka Chr. Hansen odporúča, aby bol výrobok spotrebovaný naraz, aby bola zaručená životnosť.

Kultúry sa dodávajú buď v podmienkach okolia, alebo v chladiarenských/zmrazených podmienkach. Preprava pri teplote okolia nezníži výkon pod špecifikovanú aktivitu. Kultúra by však nemala byť vystavená teplotám nad 30 °C dlhšie ako 10 dní, pretože to môže ohroziť kvalitu produktu. Lyofilizované mäsové kultúry sú relatívne stabilné pri teplotách pod 30 °C kvôli ich nízkej aktivite vody.

Minimálna trvanlivosť: viď obal

Recenzie

0
5
4
3
2
1

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.

Odporúčané produkty

Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-SPX, bal. 25 g

Skladom
Štartovacia kultúra má vysokú koncentráciu a poskytuje kontrolovaný a mierny pokles PH. Z dôvodu niekoľkých…
9,40 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, biela pleseň, MOLD 600, bal. 25g

Skladom u dodávateľa
Mold 600 je mäsová kultúra, ktorá na povrchu tvarovaných sušených klobás vytvára biely/svetlosivý vzhľad a…
15,65 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-RM-53, bal. 25 g.

Skladom u dodávateľa
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre tradičné pomalé zrenie. Na 100 kg suchéj salámy, sáčok 25 g. 
10,55 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TD-66, bal. 25 g

Skladom u dodávateľa
Štartovacia kultúra TD-66 je zmiešaná mäsová kultúra pre tradičnú výrobu fermentovaných mäsových výrobkov. Táto…
2,70 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: SB-61, bal. 25 g

Skladom
Štartovacia kultúra, ktorá sa najčastejšie používa vo výrobe mäsových výrobkov. Stafylokoky zabezpečujú zvýšenie…
5,10 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-SPX, bal. 25 g

Skladom
Štartovacia kultúra má vysokú koncentráciu a poskytuje kontrolovaný a mierny pokles PH. Z dôvodu niekoľkých…
9,40 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, biela pleseň, MOLD 600, bal. 25g

Skladom u dodávateľa
Mold 600 je mäsová kultúra, ktorá na povrchu tvarovaných sušených klobás vytvára biely/svetlosivý vzhľad a…
15,65 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, na 100 kg mäsa, typ: T-RM-53, bal. 25 g.

Skladom u dodávateľa
Štartovacia kultúra na surové klobásy pre tradičné pomalé zrenie. Na 100 kg suchéj salámy, sáčok 25 g. 
10,55 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: TD-66, bal. 25 g

Skladom u dodávateľa
Štartovacia kultúra TD-66 je zmiešaná mäsová kultúra pre tradičnú výrobu fermentovaných mäsových výrobkov. Táto…
2,70 €
KÚPIŤ
Chr. Hansen

Štartovacia kultúra, typ: SB-61, bal. 25 g

Skladom
Štartovacia kultúra, ktorá sa najčastejšie používa vo výrobe mäsových výrobkov. Stafylokoky zabezpečujú zvýšenie…
5,10 €
KÚPIŤ