Milujete dokonale prepečené, šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše varené, pečené a grilované mäso bolo krehké a jemné, s chuťou umocnenou korením a marinádami? Vyberte si náš dierovač na mäso – nepostrádateľný nástroj v kuchyni, a to aj pri príprave grilovaných jedál. Používanie dierovača je neuveriteľne jednoduché a bezpečné. Kovové čepele s priemerom 2,8 cm, uložené v plastovom puzdre, sa vysúvajú zo zariadenia iba pri pritlačení k mäsu. To znamená, že sa nemusíte obávať náhodného porezania! Prečo sa odporúča dierovanie mäsa? Po prvé, tento postup skracuje čas varenia, vyprážania a grilovania až o 50 %! Po druhé, umožňuje lepšiu absorpciu marinád a korenia. Vláknité mäso sa stáva mäkším a jedlo sa stáva krehkejším a šťavnatejším. Dierovanie mäsa tiež zabraňuje zmršťovaniu celého pokrmu počas varenia!
Novinka
Popis produktu
Užitočné vo vašej kuchyni - lanceta je ideálna na prípravu šťavnatých steakov.
Jemné a delikátne mäso - vďaka použitiu mäsovej lancety vaše jedlá potešia svojou chuťou vďaka lepšiemu vstrebaniu marinád a korenín.
Skracuje čas varenia, vyprážania a grilovania – prípravou prepichnutého mäsa môžete skrátiť jeho čas prípravy až o 50 %!
Ergonomický tvar - umožňuje prepichnúť mäso bez použitia väčšej sily.
Bezpečné použitie - 2,8 cm dlhé kovové čepele sa z prístroja vysunú iba pri pritlačení k jedlu!