Hlavné výhody našej vákuovej baličky:
Vrecká sú certifikované pre kontakt s potravinami.
Vákuové balenie:
Doplňujúce informácie:
Poznámka: Vákuové odsávanie vyžaduje fóliu alebo vrúbkované (reliéfne) vrecko/vrece. Bežné fólie je možné len pevne uzavrieť.
Vákuové balenie výrazne skráti čas marinovania a zabezpečí šťavnatosť mäsa počas procesu konzervovania. V lete a na jeseň vákuová balička dokonale pripraví sezónne ovocie na mrazenie. Čerstvé bylinky môžete skladovať napríklad vo vhodnej fólii. Po sviatkoch a večierkoch, keď zvyčajne zostáva veľa jedla, vákuové balenie predĺži trvanlivosť rôznych lahodných pochúťok.
Praktické funkcie:
Použite praktického sprievodcu (ktorý je tiež súčasťou návodu) a čo najlepšie využite možnosti skladovania rôznych druhov vákuovo balených potravín.
Upozornenie: Ide o elektrické zariadenie. Pred použitím zváračky si pozorne prečítajte návod na obsluhu, ktorý je súčasťou balenia. Počas používania dodržiavajte priložené pokyny a bezpečnostné predpisy . Dodržiavanie týchto odporúčaní vrátane odporúčaní týkajúcich sa čistenia a skladovania zváračky predĺži jej životnosť.
Obsah sady:
V prípade potreby si môžete zakúpiť náhradné tesnenie (ref. 320626).
Sprievodca skladovaním potravín
Chladiarenský sklad (5 ± 3 °C) | Konvenčné skladovanie | Vákuovo balené |
---|---|---|
Surové mäso | 2-3 dni | 8-9 dní |
Morské plody/ryby | 1-3 dni | 4-5 dní |
Mäso po tepelnej úprave | 4-6 dní | 10-14 dní |
Zelenina | 3-5 dní | 7-10 dní |
Ovocie | 5-7 dní | 14 – 20 dní |
Vajcia | 10-15 dní | 30 – 50 dní |
Zmrazené (-16±-20°C) | Konvenčné skladovanie | Vákuovo balené |
---|---|---|
Mäso | 3-5 mesiacov | > 1 rok |
Ryby | 3-5 mesiacov | > 1 rok |
Morské plody | 3-5 mesiacov | > 1 rok |
Teplota okolia 25±2 °C / miestnosť | Konvenčné skladovanie | Vákuovo balené |
---|---|---|
Chlieb | 1-2 dni | 6-8 dní |
Sušienky/keksíky | 4-6 mesiacov | > 1 rok |
Ryža/múka | 3-5 mesiacov | > 1 rok |
Orechy/semená | 3-6 mesiacov | > 1 rok |
Čaj | 3-6 mesiacov | > 1 rok |
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.